Сина удавила рукама

Мајка (36) убила своју дјецу, па ушла у полицију и признала злочин

  • 10.06.2024. 21:26

Жена Ешли Пармелеи (36) из Мисурија која је прошле недјеље ушла у полицијску станицу како би признала убиство своје дјеце, наводно је рекла полицајцима да је покушала да "жртвује" свог двогодишњег сина Исака прије убиства.

У свом ужасном препричавању полицијској управи Фестус, Ешли Пармелеи (36) рекла је да је убила и своју деветогодишњу кћерку Скарлет.

Након што је упуцала своју кћерку Скарлет (11), Пармелеи се возила на сјевер са оба дјетета у колима, да би схватила да је њен претходни покушај да оконча живот свог сина био неуспјешан, наводи се у судским записима.

Рукама удавила сина

Како су истражиоци рекли, Ешли је потом удавила свог сина у Тимбер Крик Ризорту, који се налази на периферији Сент Луиса, односно 25 километара од полицијске станице у коју се на крају одвезла.

Дјечак је нађен у фонтани, а Хитна помоћ је могла само да констатује смрт, наводи се у судским документима.

Имајући у виду ове отежавајуће факторе, Тужилаштво округа Џеферсон саопштило је у сриједу да је оптужба за убиство њеног сина квалификована као убиство првог степена.

Младић је пронађен у базену фонтане и хитна помоћ је прогласила мртвим, према документима.

Раније у сриједу, тужилац округа Сент Френсоа такође је оптужио Пармелеи за првостепено убиство због смрти њене кћерке.

Нове забринутости око Пармелеиног менталног здравља такође су се појавиле прошле седмице, пошто је у сатима који су претходили њеном двоструком убиству властите дјеце, промијенила слику профила на Фејсбуку у црну позадину.

Прије четири године писала о “борби са депресијом”

Лист из Сент Луиса такође је објавио да је прије четири године, прије него што јој се син родио, Пармели писала о “борби с депресијом“.

– Изоловала сам се. Веома сам плашљива и непријатељски расположена, а у стварности ми треба пријатељ више од свега – написала је Пармелеи на свом Фејсбук налогу.

Поред тога, породични судски записи показују да је Пармелеи била у борби за старатељство са Скарлетиним оцем. Случај је почео када се њена кћерка родила 2015. године и ријешен 2021. Године, преноси Би-Би-Си.

У сриједу увече је одржана молитва за оба дјетета. Све утакмице на локалним теренима Мале лиге су отказане осим софтбол утакмице у којој је Скарлетин тим играо. На почетку утакмице њени саиграчи су пустили балоне у њену част, саопштио је Фокс 8.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: