"Запад га преварио"

Лукашенко: Зеленски свјестан да је преварен

  • Извор: РТ Балкан
  • 06.10.2023. 22:14

Предсjедник Бjелорусије Александар Лукашенко сматра да је Владимир Зеленски свјестан да га је Запад "преварио" и да не испуњава договорено.

Он је упозорио да Украјина мора да пристане на мировне преговоре, јер за неколико мјесеци са кијевским режимом нико неће хтјети да разговара.

„Ова земља већ нема са чиме да се бори и треба да иде на мировне преговоре јер за неколико мјесеци са кијевским режимом нико неће хтјети да разговара“, рекао је Лукашенко.

Лото бројеви у 80. колу - извучено пет вриједних шестица

Лото бројеви у 80. колу - извучено пет вриједних шестица

Он је додао да Зеленски, након што је упропастио Украјину, мора да тражи обећану помоћ од Сједињених Држава, које су га "одбациле".

"Видимо да је Зеленски урадио погрешну ствар: бори се до посљедњег Украјинца. Kолективни Запад не испуњава обећања који су дати Зеленском. Он разумије да је био преварен", рекао је Лукашенко, а преносе "РИА Новости".

Према његовим ријечима, САД су подијелиле улоге прије него што је почео сукоб у Украјини.

Родила близанце који имају различите очеве

Родила близанце који имају различите очеве

"Онда су Американци, пазите, као резултат преговора рекли Зеленском: 'Влајко, ми ћемо се борити, урадићемо све за тебе. Улоге су распоређене, борићете се до посљедњег Украјинца. Мобилизоваћемо све што можемо да вас подржимо. Ми дајемо новац, оружје и све остало", рекао је Лукашенко и додао да је Зеленски пристао на такве услове и "бори се до посљедњег Украјинца", али му Запад не даје оно што је обећано.

Kрајем прошле недјеље амерички Kонгрес договорио је привремени буџет без укључивања финансијске подршке Украјини. Осим тога, прошле суботе, истекао је Закон о закупу за Оружане снаге Украјине.

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм