Bjelorusija

Lukašenko: Momci, neću umrijeti, dugo ćete se patiti sa mnom

  • Извор: Агенције
  • 24.05.2023. 10:21

Predsjednik Bjelorusije Aleksandar Lukašenko tokom sjednice Vlade održane u utorak izjavio je da se tokom posljednjih par dana nije pojavljivao u javnosti zbog bolesti te je članove Vlade uvjeravao da nije ništa ozbiljno.

Lukašenko je izjavio da sigurno neće umrijeti.

"U svim sam smjerovima dao uputstva... bacite se na posao. Inače, ljudi, neću nikoga štediti. I ako neko misli da ću umrijeti, neka ne brine", poručio je članovima Vlade.

Javnu raspravu o svom zdravlju tada je nazvao "ispraznim raspravama na Telegram kanalima".

"Adenovirus ili šta je to bilo? Adenovirus. Ništa... liječi se tri dana. Ali kako nisam imao priliku ozdraviti, nakupilo se svega. Zato neću umrijeti, momci. Dugo ćete se patiti s mnom", izjavio predsjednik Bjelorusije.


Dodik: Srpski narod je bio prva žrtva NATO alijanse

Dodik: Srpski narod je bio prva žrtva NATO alijanse

Za sada nije poznato javnosti o kakvoj bolesti je riječ, s obzirom na to da adenovirusi uzrokovati širok raspon bolesti kod ljudi.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)