Florida

Lovci spasavali psa, pa svi pronađeni mrtvi

  • Извор: Блиц
  • 18.08.2023. 09:34

Tri lovca sa Floride i pas su pronađeni mrtvi nakon što su ostali zarobljeni u podzemnoj cisterni djelimično ispunjenoj vodom u teksaškom kukuruznom polju, saopštila je šerifova kancelarija okruga Bastrop.

Vlasti su u srijedu ujutru saopštile da su Delvis Garsia (37), Deniz Martinez (26) i Noel Vigil-Benitez (45) bili zarobljeni u rupi u zemlji u sjevernom okrugu Bastrop.

– Nije bilo znakova života, a u prvobitnim izvještajima se navodi da je lovačka grupa od tri muškaraca i jedne žene završila u kukuruznom polju kada je jedan od njihovih pasa upao u cisternu – saopštile su vlasti.

Kako piše CNN, vlasti vjeruju da su stradali tako što je jedan od njih vjerovatno pokušao da spase psa, a druga dvojica su ušla da ga spasu, prenosi CNN.

– Četvrti član grupe je otišao do svog kamiona da pozove pomoć i pozove 911. Nivo vode u cisterni je bilo daleko ispod malog otvora cisterne, koji je bio na nivou zemlje, sprječavajući bilo koga da pobjegne odatle, što je rezultiralo smrću dva muškarca i jedne žene. Ni pas nije preživio – objavila je šerifova kancelarija na Fejsbuku.

U toku je istraga kojom se potvrđuje “izvještavanje o početnim detaljima” i naređena je autopsija, navodi se u izveštaju.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм