У редовним украјинским снагама

Кукасти крст на глави, нацисти се више и не крију: Кога финансирају САД и ЕУ?

  • Извор: АТВ
  • 26.10.2023. 09:51

Кукасти крствови, тетоваже са нацистичком симболиком, батаљони који носе фашистичке ознаке, домаћи и страни борци којима су узори неки од највећих злочинаца и историји човјечанства... Све се то може видјети у редовима украјинских снага, како паравојних, тако и редовних.

Од самог почетка Специјалне војне операције, руски предсједник Владимир Путин је истицао да је поред демилитаризације, главни циљ денацификација Украјине. Како тада, тако ни сада, запад и њихова медијска машинерија, била је "слијепа на оба" ока када је у питању овај проблем. Ипак, како је вријеме одмицало јавност, бар она која хоће да реално сагледа ствари, увидјела је да Украјина пуна неонациста. 

Медведев: Операција се наставља до уништења нацистичког режима

Медведев: Операција се наставља до уништења нацистичког режима

И то није проблем само од 2014. године и почетка ратних дејстава на истоку Украјине. Људи склони идејама фашизма и нацизма, годинама су се "увлачили" у све поре украјинског друштва. Млади су расли са идејом да је Стјепан Бандера херој, да су Совјети (Руси) зликовци од којих се треба ослободити. Све се то наравно одвијао по патронатом Запада. Управо, финансирани западним средствима, 2014. године је организован и изршен преврат у Украјини, када је свргнут легитимно изабрани предсједник Виктор Јанукович. 

Кремљ: Аплауз Зеленског нацисти показује нацистичку идеологију Кијева

Кремљ: Аплауз Зеленског нацисти показује нацистичку идеологију Кијева

"Ударне игле" који су извршили државни удар били су управо нацистички симпатизери организивани у групе "Десни сектор" и "Авоз. Управо су припадници украјинског ултранационалистичког "Десног сектора" и радикалне групе за сомоодбрану из Харкова и Кијева, извели нападе у Одеси, те запалили Дом синдиката, а у пожару је страдало 38 људи.

Руску јавности, а и све нормалне људе и даље прогањају сцене када људи захваћени ватром скачу са прозора, а док горе, нацисти их туку до смрти.

И док руски званичници скоро сваког дана упозоравају да се боре против нацизма у Украјини, запад је у овом случају "глув".

Putin: Pokušavaju da ponište hiljadugodišnju kulturu, to su i nacisti radili

Putin: Pokušavaju da ponište hiljadugodišnju kulturu, to su i nacisti radili

Издашна финансијка помоћ како Сједнињених Америчких Држава, тако и ЕУ, слање оружја и војних инструктора, те агресивна медијска пропаганда ипак нису сакрили проблем. Управо је запад тај који директно финансира и подржава управо нацисте.

Уједињени у подршци нацизму: Зеленски и Трудо аплаудирали ветерану СС дивизије!

Уједињени у подршци нацизму: Зеленски и Трудо аплаудирали ветерану СС дивизије!

Како вријеме пролази, јавност је, па чак и западна, све више упозната са овим "борцима за слободу. 

Свакодневно се на друштвеним мрежама овјављују слике страдалих нациста, како страних, тако и домаћих. Чак и они сами не крију ко су и за шта се боре. Они дају интервјуе, сликају се у мајицама нацистичких злочинаца, а нацистички симпатизери који су у редовима регуларних украјинских више и не крију то.

Тако је јуче објављен и снимак на званичном Јутјуб каналу 3. одвојене јуришне бригаде снага Украјине, а команданту јединице се испод капе се види кукасти крст.



Поставља се питање, да ли грађани САД-а и ЕУ знају кога финансирају њихови политички представници?

Порески обвезници широм "запада" можда нису ни свјесни ко и на шта троши њихов новац, јер је медијска пропаганда и цензура "поклопила" друштво. Руски медији су забрањени у ЕУ, на фронту нема западих извјештача, или бар ониј који раде на "највеће" куће. А западни лидери, постају све агресивнији у својој намјери да ућуткају све који се не слажу са њиховим ставовима. Тако не прежају од осуда, политичких прогона и санкција. Владавина права остаје само мртво слово на папиру, а свако ко има своје мишљење нађе се на удару. 

Rusija: Likvidiran komandant neonacističke grupe Sektor

Rusija: Likvidiran komandant neonacističke grupe Sektor

Чисто да подсјетимо, и наша кућа је под западним санкцијам, а и даље не знамо због чега. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Чаролије Републике Српске (Р)

    'Чаролије Републике Српске (Р)