Традиционално

Ко ће од чланова краљевске породице присуствовати служби за Ускрс

  • Извор: Телеграф
  • 27.03.2024. 12:43

Потврђено је да ће краљ Чарлс и краљица Камила бити на традиционалној ускршњој црквеној служби за викенд, али је исто тако врло вјероватно да принцеза од Велса неће присуствовати овој церемонији.

Раније је било најављено да ће се Кејт вратити својим редовним, краљевским дужностима око Ускрса, иако никада није прецизирано када ће то тачно бити.

Ускрс је празник на којем сви традиционално присуствују црквеној служби у капели Светог Ђорђа на Ускршњу недјељу. Али с обзиром да се и краљ Чарлс и принцеза од Велса лијече од рака, овогодишња ускршња церемонија може изгледати много другачије.

Доктор открио који рак има Кејт Мидлтон

Доктор открио који рак има Кејт Мидлтон

Већ је потврђено да Кејт, која је у петак открила да болује од рака, неће присуствовати, као ни принц Вилијам, принц Џорџ, принцеза Шарлот и принц Луј.

Породица Велс провешће ускршње празнике заједно, у кругу породице, након што су у јавност изашле вијести о Кејтиној дијагнози, која је откривена у постоперативним тестовима након њене велике абдоминалне операције.

Међутим, најављено је да ће се краљ, који такође наставља лијечење рака, придружити краљици Камили и другим члановима краљевске породице на годишњем догађају. То ће бити његово најзначајније појављивање у јавности од када му је дијагностикован рак - али ће доћи до велике промјене.

Краљ Чарлс попустио пред Кејт Мидлтон: Допустио јој оно што му је код лејди Ди највише сметало

Краљ Чарлс попустио пред Кејт Мидлтон: Допустио јој оно што му је код лејди Ди највише сметало

Прошле године, на ускршњој служби били су принцеза Ана, принц Ендрју, принц Едвард и Софија, Зара и Мајк Тиндал са дјецом и принцезе Беатрис и Еугение.

Још увијек није познато ко ће све ове године прируствовати црквеној служби у капели Светог Ђорђа.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    'Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.