Принцеза од Велса

Кејт Мидлтон се враћа у јавност?

  • Извор: Магазин новости
  • 12.06.2024. 18:16

Према извјештајима, принцеза од Велса размишља о изненадном појављивању на краљевој годишњој рођенданској паради у суботу, 15. јуна.

Кејт Мидлтон је почасни пуковник Ирске гарде, која ове године предводи рођенданску параду краља Чарлса, али је није била на проби прошле суботе, како се и најављивало. Тим поводом принцеза од Велса се огласила и упутила писмо гарди које је објавила на свом налогу на друштвеној мрежи Икс.

Принцеза од Велса упутила је извињење јер је пропустила пробу за "Trooping the Colour", рођенданску параду краља Чарлса, с обзиром на то да се и даље држи даље од јавних догађаја. Поменута смотра је званични рођендан британског монарха који се обиљежава сваке друге суботе у јуну. Чарлс слави још један онај прави рођендан, 14. новембра. Праксу дуплих рођенданских прослава поштовала је и његова мајка краљица Елизабета.

- Поштујем све који су ове године у трупама вјежбали мјесецима и посветили много времена како би обезбиједили да њихове униформе и вјежба буду беспријекорни. Бити ваш пуковник и даље је велика част и јако ми је жао што не могу да поздравим овогодишњу смотру пуковника. Молим вас, пренесите моје извињење цијелом пуку, међутим надам се да ћу моћи да вас врло брзо поновно све представљам. Шаљем вам своје најљепше жеље и много среће свима који су укључени - навела је Кејт у својој поруци.

Појављивање принцезе од Велса није потврђено, а јавност се нада да ће је тада угледати чиме би се прекинуле бизарне теорије о њеном стању од којих неке иду толико далеко да наводе да је принцеза убијена. Како се ближи овај догађај, прогнозе да ће се она појавити све су гласније, иако је првобитно било готово сигурно да ће Кејт остати у медијској илегали.

Повратак Кејт Мидлтон очекује се јер се ради о веома важном догађају, а истовремено би био јако симболичан јер се и краљ бори са раком па би тиме обоје показали јавности да су у борби противе тешке болести уједињени и да једно другом пружају подршку у тешким тренуцима.

Подсјетимо, Кејт је 22. марта ове године сазнала да има рак, а 16. јануара је имала операцију абдомена.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: