Њујорк

Камионет улетио у људе, двије особе погинуле

  • Извор: Агенције
  • 05.07.2024. 08:07

Двије особе су погинуле, а девет је повријеђено када је камионет ударио групу људи која је славила Дан независности у Њујорку, саопштиле су локалне власти.

Шеф њујоршке полиције Џефри Мадри изјавио је да је ''Форд Ф-150'' ишао великом брзином, прошао раскрсницу и знак за заустављање прије него што је дошло до несреће у парку Корлирс Хук на Менхетну.

Он је додао да су двије особе погинуле на лицу мјеста, преноси АП.

Међу повријеђенима четири особе су у критичном стању, три су тешко, а двије лакше повријеђене, рекао је помоћник начелника ватрогасне службе Њујорка Мајкл Мејерс.

Истражитељи не вјерују да је несрећа била терористички чин, рекли су Мадри и градоначелник Њујорка Ерик Адамс на брифингу за новинаре.

Мадри је додао да је возач тестиран алкохол и да се вјерује да је употреба алкохола узрок несрећу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм