Лидер Чеченије

Кадиров поручио Путину: Спремни смо

  • Извор: Б92
  • 23.02.2024. 17:34

Предсједник Чеченије Рамзан Кадиров саопштио је да се састао са руским предсједником Владимиром Путином.

Он је рекао да је руског предсједника Владимира Путина на састанку у Москви обавијестио о пуној спремности чеченских резервних јединица да "у било ком тренутку по првом наређењу пређу у зону специјалне операције".

Кадиров је на свом каналу на Телеграму навео да је руском предсједнику пренио информације о борбеном статусу јединица у зони Сјеверног војног округа, њиховој опремљености и успјесима на линији додира.


Несторовић: Послушао сам Додика и предложио да будем предсједник покрета

Несторовић: Послушао сам Додика и предложио да будем предсједник покрета

"Владимир Владимирович високо цијени достигнућа чеченских бораца и њихов допринос у току специјалне војне операције и замолио да им пренесем ријечи захвалности, искрене честитке и најбоље жеље поводом Дана браниоца отаџбине", додао је Кадиров, преносе РИА новости.

Он је навео да је са Путином разговарао и о социјално-економској ситуацији у Чеченији и инвестиционим пројектима.

"Шеф државе се интересовао за друштвено-економску ситуацију у Чеченској Републици, планове за развој региона до 2024. године", написао је Кадиров.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм