Španija

Još jedan ruski oligarh pronađen mrtav

  • Извор: Кликс
  • 21.04.2022. 22:07

Nakon što je u ponedjeljak u Moskvi mrtav pronađen ruski oligarh sa ranama od metka, samo dan ranije još jedan bogataš iz Rusije pronađen je mrtav. Ovaj put u Španiji.

Riječ je o Sergeju Protosenju koji je pronađen obješen, a njegova supruga i kćerka su izbodene na smrt, javila je španska televizija Telecinco.

Njegovo tijelo pronađeno je u utorak. Pored njega su se nalazili krvavi nož i sjekira.

Protosenja je bivši potpredsjednik i glavni računovođa Novateka, velike gasne kompanije koja je blisko sarađivala sa Gazprombankom.

On, njegova supruga i kćerka su boravili u iznajmljenoj luksuznoj vili u Ljore de Maru, primorskom katalonskom gradu, za vrijeme Uskrsa. Njegovo bogatstvo procijenjeno je na 400 miliona evra, a porodica mu je uglavnom živjela u Francuskoj.

Katalonska policija potvrdila je da istražuje tri smrtna slučaja, bez navođenja imena žrtava.

Podsjećamo, u ponedjeljak su u Moskvi pronađena tijela Vladislava Avajeva, bivšeg potpredsjednika Gazprombanke, te njegove supruge i kćerke.

Moskovsko istražno odjeljenje nije imenovalo žrtve u saopštenju o slučaju, ali je Tass naveo kako je neimenovani izvor potvrdio njihov identitet.

Istražioci su u saopštenju napisali da daju prednost teoriji da je Avajev ubio svoju ženu i kćerku, a potom i sebe.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм