Минесота

Језив злочин у Америци: Раскомадао трудну сестру јер више није невина

  • Извор: Агенције
  • 01.06.2024. 09:04

Мушкарац (23) из Минесоте оптужен је за убиство своје трудне сестре (30) прошле седмице, као и то што је потом раскомадао њено тијело и оставио дијелове на неколико различитих мјеста јер је њена трудноћа значила да је "више није невина".

Џек Џозеф Бол из Лејквила, Минесота, ухапшен је и оптужен за два кривична дјела убиства другог степена с намјером, али без предумишљаја, у страшном убиству Бетани Ен Израел и њеног нерођеног дјетета, саопштиле су власти.

Према кривичној пријави поднијетој у округу Дакота, у Минесоти, мајка је позвала Хитну помоћ око 23 сата у четвртак, 23. маја, и рекла диспечеру да вјерује да је њена кћерка мртва. Кућа се налази око 37 километара јужно од Минеаполиса.

По доласку на лице мјеста, мајка је рекла полицајцима да је њена кћерка отишла у братову кућу око 18 сати на вечеру, али је престала да одговара на покушаје породице да је контактирају. Мајка је отишла у кућу сина да провјери кћерку, али када је стигла, рекла је полицији да је њен син "излетио из куће".

Потресан снимак: Троје младих се грле усред бујице, а онда су нестали под водом

Потресан снимак: Троје младих се грле усред бујице, а онда су нестали под водом

Мајка је рекла да је затекла "значајну количину крви" и позвала је полицију.

- Полицајци су ушли у кућу и видјели велику локву крви на кухињском поду испод судопере и на ормарићима судопере - написала је полиција у извјештају, у којем се још додаје:

- Поред тога, уочили су крваву тестеру, сјекиру и велике, крваве ножеве. Како су наставили да се крећу кроз кућу, видјели су нож на поду дневне собе близу степеница које воде на други ниво. Настављајући претрагу, пронашли су неколико раскомаданих дијелова тијела за које се вјеровало да припадају жени - додаје се.

Док су тражили Бола, полицајци из полицијских управа Розмаунт и Епл Вели примили су позив од човјека који је рекао да је "мушкарац примјећен на њиховој камери на улазним вратима како оставља, како се чини, дио тијела, на степеницама на улазу.

По доласку на друго мјесто, полиција је рекла да су пронашли "одсјечени дио тијела" за који верују да припада жени чији нестанак је пријављен. Бол је пронађен у дворишту куће неколико врата даље од мјеста гдје је пронађен дио тијела.

- Оптужени је пронађен близу шупе у дворишту куће код које је био паркиран његов аутомобил. Оптужени је био прекривен крвљу по глави, кошуљи, рукама, ногама и панталонама. Такође, уочили су оно што изгледа као самонанијета рана ножем преко грла - пише у извјештају.

Приликом претраге подручја, полиција је пронашла неколико раскомаданих дијелова тијела за које вјерује да припадају несталој жени.

Ухапшени је пребачен у болницу на лијечење.

Александар из БиХ рођен као мушкарац, али осјећа се као жена: Вријеђају ме, али ми не смета

Александар из БиХ рођен као мушкарац, али осјећа се као жена: Вријеђају ме, али ми не смета

Власти које истражују мјесто злочина рекле су да су пронашле "неколико дневника" написаних Боловим рукописом у којима је рекао да је "љут" на своју сестру јер је била "трудна и више није невина".

- Оптужбе у овом случају су дубоко узнемирујуће и ужасне — ријечи не могу описати шта су наши партнери у спровођењу закона затекли током истраге. Моја канцеларија ће напорно радити како би осигурала да жртве добију правду и пружиће потребну подршку породици жртава - рекла је тужитељица округа Дакота, Кети Кина.

Бол се појавио пред судијом Окружног суда Брајсом Ерманом у уторак из своје болничке собе. Његова кауција је постављена на милион долара с условима или два милиона без услова. Тренутно је планирано да се поново појави на суду 10. јуна.

Иза убијене жене је остао супруг, Џош Израел.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:00 Серија: 1994 (16+) (Р)

    ''Серија: 1994 (16+) (Р)

  • 01:00 Ноћни програм

    Ноћни програм