Džeremi Korbin

Ispravno zahtijevati drugi referendum o Bregzitu

  • 19.06.2019. 17:55

Ispravno je zahtijevati održavanje drugog referenduma o istupanju Velike Britanije iz EU, izjavio je lider britanske opozicije DŽeremi Korbin.

On je na sastanku Laburističke partije o politici "Bregzita" rekao da bi novo glasanje trebalo da ponudi glasačima pravi izbor, kako za one koji žele "Bregzit", tako i za one koji su za ostajanje u EU. 

"Već sam govorio o tome da bi sada bilo ispravno zahtijevati da se građanima omogući glasanje o bilo kakvom sporazumu, što je u skladu sa politikom naše konferencije. Javno glasanje bi trebalo da bude opcija", istakao je Korbin. 

Korbin kaže da bi glasački listić trebalo da sadrži "stvaran izbor" za glasače sa obje strane, uz napomenu da bi to zavisilo od odluke Parlamenta. 

Тагови:
  • 12:45 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.