Политички противници му дошли главе

Градоначелник у САД-у се убио након што су процуриле његове фотке у женској од‌јећи

  • 06.11.2023. 08:42

Градоначелник Смитс Стејшона у Алабами умро је након што је наводно починио самоубиство, само неколико дана након што је једна десничарска веб страница објавила његове фотографије на којима је обучен у женску од‌јећу и нашминкан. Ф.Л. "Буба" Копеланд, пастор у оближњој цркви и члан Републиканске странке, извршио је самоубиство у петак, пише НБЦ Њуз.

Копеланд је тражио да се фотографије не објаве, али је веб страница одбила његов захтјев и наставила с причом два дана прије његове смрти. "Оно што радим у приватном животу нема никакве везе с оним што радим у свом светом животу. Има ли то икаквог утицаја на то што сам ја градоначелник, да понекад обучем хаљину или се понекад нашминкам? Има ли то икакве везе с тим да сам градоначелник или пастор?" цитирали су га. 

"Живимо у злобном, огорченом свијету"

Конзервативну публикацију која стоји иза приче напао је демократски сенатор, који је рекао да је "тужно и одвратно" како се према Копеланд поступало. "Живимо у злобном, огорченом свијету у којем самоправедници имају тенденцију бацати највеће камење", додао је Даг Џонс у изјави.

"Био је добар човјек и изврстан градоначелник који је водио мали градић Смит Стејшна кроз тешка времена разорног торнада прије неколико година", истакао је. Данас би требала бити извршена обдукција тијела покојног градоначелника, преноси Скај њуз. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм