Садик Кан

Градоначелник Лондона на мети због зеленог ланеног одијела

  • Извор: Агенције
  • 10.05.2024. 07:17

Слично као што је британски премијер Риши Сунак био приморан да се извини јер је носио патике "Адидас самбас" и градоначелник Лондона Садик Кан се нашао на удару критике јер је носио одијело које су многи Британци планирали да обуку када буду позвани на неко вјенчање.

Градоначелник Лондона показао је топ фигуру на насловној страни "Ивнинг стандарда" у зеленом ланеном дводијелном одијелу бренда "Персивал", пише Индепендент.

Али опуштена силуета градоначелника привукла је пажњу становника Лондона не само због своје љетне боје, пренио је Индипендент.

Многи корисници друштвених медија признали су да имају исто "Персивал" одијело које чувају у својим ормарима за посебне прилике и нашалили су се да Канова одлука уопште није кул и да је покварила њихове планове да га обуку када буду позвани на неко вјенчање.

Незадовољство у вези са одјећом градоначелника Лондона дошло је након што се Риши Сунак суочио са бруталним критикама обожавалаца "Адидас самбас" патика, који су га оптужили да их је "уништио" када их је обуо на конференцији за новинаре.

Након негодовања на друштвеним мрежама групе фанова "Адидаса", Сунак је упутио извињење "Самбас заједници", али је, у своју одбрану, рекао да "Адидас" патике, укључујући Самбас и друге, носи низ година.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.