Беч

Ел Чапо упуцао држављане БиХ јер су претукли његове синове

  • Извор: Независне
  • 11.10.2023. 08:08

Након пуцњаве у бечком Флоридсдорфу, у којој су рањена три држављанина Босне и Херцеговине, полако излази на видјело шта је то што је довело до сукоба између двије породице.

Наиме, иако се прво спекулисао да је ријеч о сукобу због жене, сада породице нападача, али и жртава наводно тврде да је ријеч о сукобу због части.

Према причама рођака до сукоба је дошло на једном борилачком догађају који је одржан то вече у Бечу. Бх. држављани су тада претукли тројицу браће поријеклом из Сјеверне Македоније.

Неколико сати након тога, отац претучених младића се појавио пред зградом бх. младића и тражио да се часно боре. Међутим, и тада су нападачи почели да посустају након чега је отац отворио ватру.

"Ако сте имали проблеме са мојим синовима, требали сте мени да се обратите", наводно је рекао овај 54-годишњак, који је познат и као "Ел Чапо Отакринга".


Ове године за свињокољ морате испунити одређене услове

Ове године за свињокољ морате испунити одређене услове

Медији преносе да је у моменту пуцњаве био под дејством наркотика. Прво је почео да пријети у стилу правог мафијаша, а затим упуцао најстаријег од тројице бх. браће.

Чак и рањен, бх. младић је успио да га обори на земљу и избије му пиштољ, али његов син је затим узео оружје и наставио да пуца на остале.

Наводно, бх. младићима прву помоћ на мјесту догађаја пружили су полицајци, јер је хитној требало више од 20 минута да дође на мјесто пуцњаве.

"Храбри полицајци су их спасили да не искрваре на улици", рекли су рођаци, преносе "Независне".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Тајне музеја (Р)

    ''Тајне музеја (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.