Tulska oblast

Eksplozija u zgradi u Rusiji, ima mrtvih

 • Izvor: Agencije
 • 07.02.2023.18:20

U eksploziji gasa u petospratnoj stambenoj zgradi u Efremovu u Tulskoj oblasti poginule su četiri osobe, rečeno je RIA Novostima u pres-službi Ministarstva za vanredne situacije.

U utorak uveče srušio se prvi ulaz zgrade u ulici Himiki, a oštećeno je osam stanova.

Na otklanjanju posljedica incidenta angažovano je 80 ljudi i 16 jedinica tehnike. Stanovnici su evakuisani iz kuće, za njih su organizovani privremeni smještajni centri.

Kako je saopšteno u pres-službi Ministarstva zdravlja, dvije žrtve su prebačene u bolnicu: muškarac i dijete predškolskog uzrasta.

Porodicama poginulih, povrijeđenih i bez domova biće obezbijeđena materijalna podrška.

Na lice mjesta izašli su istražitelji i kriminolozi, kao i guverner Tulske oblasti Aleksej Djumin. Okružno tužilaštvo je pokrenulo istragu.

Istražni komitet je pokrenuo krivični postupak zbog pružanja usluga koje ne ispunjavaju uslove bezbjednosti.(Foto: МЧС России)

 • 20:10 Dosije

  Emisija koja je dugi niz godina dio našeg programa, 'Dosije', novim izgledom i pristupom, rasvijetliće događaje u koje malo ko smije da zaviri, progovoriće o aktuelnim temama o kojima se ćuti, raspakovati činjenice i rekonstruisati slučajeve zločina, kriminala i korupcije, na sasvim novi način, precizno poput vještaka.

 • 20:45 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:35 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:15 Izbor sportiste godine grada Banja Luka

  Izbor sportiste godine grada Banja Luka

 • 00:30 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.

 • 01:30 Noćni program

  Noćni program