Стравично

Дјевојчица (12) угушила рођаку (8) у кревету

  • Извор: Телеграф
  • 19.07.2024. 21:46

Дјевојчица (12) из Хамболта, Тенеси, оптужена је за убиство првог степена након што су тужиоци рекли да видео приказује како гуши своју осмогодишњу рођаку у кревету на спрат који су дијелиле, јавља Фокс 59.

Дјевојчица, која сљедеће недјеље пуни 13 година, наводно је користила постељину да угуши своју рођаку, затим очистила жртву и премјестила њено тијело, рекли су истражитељи који су прегледали снимак кућне камере.

Мајка жртве, Рајана Смит, идентификовала је своју кћерку као Демерију Холингсворт. Сјећа се да се Демерија увијек смјешкала, била добра у школи и грлила своју млађу сестру.

"Вољела је да чита књиге, иде на пливање, игра се напољу, вози бицикл сваки дан, игра се са дјецом из комшилука, игра се са дјецом мојих пријатеља. Моја беба је била слатка", рекла је Смитова.

Жена ухапшена због пуцњаве у Сарајеву у којој је рањен мушкарац

Жена ухапшена због пуцњаве у Сарајеву у којој је рањен мушкарац

Она је рекла да су дјевојчице љето проводиле код баке у Хамболту. Каже да је проблем настао због свађе око ајфона.

"Кад су ми то рекли, требало је само да одем по своје дијете. Али су се забављале преко љета и нисам мислила да ће убити моју бебу", рекла је.

Смитовој је тешко да схвати шта се догодило њеној кћерки.

"Није ништа урадила да заслужи да јој се одузме живот. Имала је само осам година. Тек је напунила осам у априлу", додала је.

Фредерик Еџи, тужилац за 28. округ у западном Тенесију, рекао је да његова канцеларија тражи од судије за малољетнике Марка Џонсона да пребаци дијете у Окружни суд како би јој се судило као одраслој особи.

"Сматрам да је ово једно од најузнемирујућих насилних дјела које је починио или одрасли или малољетник које је моја канцеларија процесуирала", рекао је Еџи у изјави објављеној на друштвеним мрежама канцеларије.

Нова незгода на бх. путевима: Возила смрскана

Нова незгода на бх. путевима: Возила смрскана

Дјевојчица од 13 година оптужена је за убиство првог степена и ометање доказа.

Смитова се нада максималној казни.

"Посљедњи пут када сам видјела своју бебу, смјешкала се, давала ми пољупце, говорила ми да ће ме видјети кад дође вријеме да се врати кући. Никад се неће вратити кући. Никад се неће вратити кући", рекла је она.

Покренута је кампања на ГоФундМе за помоћ око трошкова сахране.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: