Ужас!

Дјечака (10) мушкарац брутално претукао бичем

  • Извор: Телеграф
  • 17.05.2024. 08:24

Дјечак (10) из Румуније примљен је у болницу са тешким повредама након што га је брутално претукао мушкарац (60).

Брутални инцидент, који је шокирао и докторе и тужиоце, догодио се у граду Галати, преносе румунски медији.

Како се сумња, мушкарац је претукао бичем дјечака јер је вјеровао да је он ударио његовог коња.

Према писању медија, мушкарац је чак 25 пута ударио дјечака бичем, а малишана је успио да спаси локални учитељ који је пролазио улицом и чуо његово дозивање у помоћ.

"Били смо у свађи неко вријеме. Претукао је моју животињу и ја сам био на капији, био сам веома нервозан", рекао је осумњичени за напад.

Дјечак се враћао из школе када га је преварио рођак (30), који му је рекао да ће му дати новац ако оде у продавницу умјесто њега.

Међутим, дјечака су тада ухватили након чега га је претукао 60-годишњи мушкарац.

"Донио је бич дуг око пола метра, бич од дупло плетене жице. Добио је око 25 удараца. Никада раније нисам видио овако нешто", рекао је Никола Цузи из тужилаштва.

Осумњичени за напад је рекао истражиоцима да је све почело прије три дана, када је нашао свог коња претученог код потока. Он је кривицу свалио на 10-годишње дијете.

Дјечака је спасио учитељ, а малишан је био у толико лошем стању да је једва успио да стигне до куће и исприча шта се десило.

Породица је одмах позвала Хитну помоћ, а доктори су били шокирани дјечаковим изгледом.

"Наша екипа је пронашла 10-годишњег дјечака који је претрпио неку агресију. Имао је ране, контузије, модрице по цијелом тијелу, чак и по глави", рекао је портпарол болнице.

Малишан је пребачен у педијатријску болницу и остаће под љекарским надзором. Родитељи су му раздвојени, а он је био под надлежношћу социјалног радника након што је изазвао неколико проблема у школи.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: