Одмах оперисан

Дјечак (11) упуцан у главу док је тражио изгубљену лопту

  • Извор: Телеграф
  • 23.05.2024. 15:39

Дјечак (11) погођен је у главу металном капислом за ваздушну пушку у Лејленду, у Ланкаширу, док је тражио лопту коју је изгубио.

Малишан се попео на ограду како би пронашао фудбалску лопту али је убрзо задобио јак ударац у главу.

Он је хитно транспортован у болницу Алдер Хеј у Ливерпулу гдје је оперисан и у току опоравак, саопштила је полиција Ланкашира.

Пуцњава се догодила у авенији Роадтраин у понедјељак око 19.20 часова.

"Дјечаку су нанијете веома озбиљне повреде и срећа је што није теже повријеђен или чак убијен", рекао је детектив полицајац Пол Браун.

"Спроводимо низ истрага како бисмо покушали да идентификујемо особу или особе одговорне", рекао је он.

Полицијски службеници су апеловали на све свједоке или људе са релевантним снимцима надзорне камере да их контактирају уколико имају било какву информацију од значаја.

"Сигуран сам да неко у локалној заједници зна ко је одговоран за оно што се десило овом младићу и позивам их да дођу и разговарају са нама", рекао је ДЦ Браун.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм