Ужас!

Дјечак (10) покушао да спријечи силовање малољетне сестре, па га нападач бацио са литице

  • 21.05.2024. 22:19

Мушкарац из Велике Британије бацио је 10-годишњег дјечака са литице високе 30 метара након што је дијете покушало да га спријечи да силује његову малољетну сестру, речено је на суду.

Ентони Стокс (54) је оптужен да је бацио дјечака са литице Овингдин у Брајтону пред шокираним свједоцима када је дјечак покушао да "интервенише" након што је сестра рекла о наводном злостављању.

Свједоци су описали да су чули "врисак" и видјели како "мали облик пада као да је бачен са литице" прије него што је дијете ударило о земљу, речено је Оксфордском крунском суду.

Дјечак је преживио али је задобио тешке повреде и морао је да буде пребачен у болницу, преноси Дејли мејл.

Тврди се да је прије инцидента у Источном Сасексу, у којем је Стокс наводно одвео дјечака на обалу без знања његове мајке, оптужени "размишљао" да га баци у каменолом.

Стокс се појавио на суду у понедјељак оптужен за сексуални напад и силовање дјевојчице млађе од 13 година, као и за покушај убиства дјечака и окрутност према њему. Он је негирао све оптужбе.

Тужилац Зое Џонсон рекла је на суду да је Стокс натјерао јдевојчицу на секс, знајући да је то погрешно.

"Дјечак је покушао да интервенише. Оптужени га је након тога одвео до литице и бацио са ње. Дјечак је пао са висине од 30 метара на бетон испод.

Срећом, није погинуо, али је тешко повријеђен и хеликоптером је пребачен у болницу у Лондону. У почетку се вјеровало да је доживио несрећу, али је истрага открила мрачнију истину", додала је она.

Према ријечима тужиоца, оптужени га је гурнуо са литице у намјери да га убије.

Суђење се наставља.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Револуција 1917 (Р)

    ''Револуција 1917 (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.