Несрећа код Сицилије

Чувени тајкун нестао након што је невријеме преврнуло јахту: Спасиоци траже преживјеле

  • 19.08.2024. 16:11

Британски милијардер налази се међу седам особа које су нестале након што је луксузна јахта потонула код обале Сицилије!

Потрага за технолошким тајкуном Мајком Линчом и осталим несталим туристима траје већ сатима након што се луксузни брод "Бајезијан" који је вриједан више од 16 милиона евра преврнуо у налету торнада. Страхује се да су Линч и остали нестали туристи погинули.

Линч је био међу 22 особе које су пловиле на броду чије изнајмљивање кошта скоро 200.000 евра недјељно. Супруга несталог милијардера, Ангела Бакарес, налази се међу туристима који су спасени.

Преминуо легендарни водитељ

Преминуо легендарни водитељ

Тијело једне жртве која је пловила на јахти извучено је након несреће из Медитерана.

Линч је познати британски технолошки предузетник који је основао и продао технолошке и софтверске компаније. Медији су га називали "британски Бил Гејтс".

Вјерује се да је јахту поплавила вода након торнада у близини Палерма нешто прије пет ујутру по локалном времену. Рониоци су пронашли тијело једног мушкарца под водом поред олупине.

Обалска стража и локални рибари спасили су 15 људи док се седам и даље води као нестало. Хеликоптери и патролни чамци већ сатима претражују подручје. Стручни тим ронилаца већ је успио да лоцира брод скоро 50 метара испод површине воде на морском дну.

Једна од најпознатијих ескорт дама открила шта највише узбуђује мушкарце

Једна од најпознатијих ескорт дама открила шта највише узбуђује мушкарце

Сицилија је тренутно под упозорењем о јаким вјетровима.

Локални медији наводе да су свих 22 путника и чланова посаде били у својим кабинама и собама када се вријеме промијенило.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Чаролије Републике Српске (Р)

    'Чаролије Републике Српске (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.