Трагедија

Човјек на прослави крштења претучен до смрти

  • Извор: Телеграф
  • 22.07.2024. 16:15

Никос М. (64) брутално је убијен на прослави једног крштења у Грчкој када су га, како се сумња, насмрт претукли пијани гост, тачније мушкарац и његова супруга.

Злочин се догодио у недјељу у селу Ајос Петрос у Аркадији, а полиција је привела осумњичене, који би данас требало да буду доведени на саслушање код тужиоца.

Убиство се догодило на централном тргу у селу у раним јутарњим часовима, а након прославе крштења на којем је био велики број званица.

Несрећни Никос је од силних батина изгубио свијест на улици, а када је један од пролазника питао батинаша: "Да ли мртав?", осумњичени је одговорио: "Лаже бре, није му ништа".

Пријатељ жртве тврди да је осумњиченог видио како се пијан тетура по тргу.

"Било је јутро и видио сам га како бауља, био је трештен, није знао гдје је", испричао је свједок за Мегу.

Према наводима очевидаца, све је почело када је Никос нешто рекао жени осумњиченог, након чега је овај почео крвнички да га бије, све док га није убио. Осумњичени су прво несрећног човјека оставили да лежи на тргу у локви крви, али су се наводно потом вратили на мјесто злочина.

"У селу је у подне организовано крштење и славље је трајало 12 сати. Гости су од поднева пили и јели и нису устајали од стола до неких два сата иза поноћи. Слутили смо да ће нешто лоше да се догоди јер је на крштењу било баш много људи и већина је била пијана", тврде очевици.

Око два сата иза поноћи дио званица је напустио прославу и отишли су у кафић на тргу да попију кафу и мало се отријезне.

"Тамо је изгледа жртва почела да флертује са женом из те групе, а ту јој је био муж. Он је полудио и почео да га удара. Ту је скочио још један из групе и кренуо да бије тог човјека. У једном тренутку су га оставили да лежи на тргу малтене без свијести. Оставили су га на неколико минута, јер је жена осумњиченог вриштала да га оставе на миру, али они су се вратили", тврде очевици, преноси Прототхема.


Тада је осумњичени, према њиховим наводима, схватио да је човек којег је брутално тукао изгубио свест.


"Тада је почео да урла на њега да устане. Овај је, верује, већ био мртав. Колико знам он и жена су признали да су га тукли, али ту је још један човек умешан", испричао је очевидац за грчке медије.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Чаролије Републике Српске (Р)

    'Чаролије Републике Српске (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:43 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.