Страшна трагедија

Цијела породица изгорјела у кући након експлозије телефона

  • Извор: Агенције
  • 11.10.2024. 19:46

Цијела породица је трагично страдала након у пожару у кући, који је изазвао мобилни телефон.

Хозе Антонио Рендон, његова супруга Антонија и њихова два сина Хозе Антонио (20) и Адриан (16) погинули су у страшном пожару у Шпанији. Њихове комшије су очајнички покушавале да их спасе, али су им прозори и врата били опремљени решеткама ради додатне сигурности.

Локални становници су чули њихове повике за помоћ док је дим обавијао кућу близу Севиље. Полиција је касније потврдила да је узрок пожара повезан са телефоном који се пунио на каучу у приземљу. У одговору на трагедију, локална општина је прогласила три дана жалости, преноси "Србија данас".

УЗНЕМИРУЈУЋЕ Хаос у Штутгарту због опере: 18 гледалаца затражило љекарску помоћ

УЗНЕМИРУЈУЋЕ Хаос у Штутгарту због опере: 18 гледалаца затражило љекарску помоћ

Према извјештајима, комшије су примијетиле да нешто није у реду убрзо након осам ујутру у недјељу. Вјерује се да су жртве још увијек спавале и нису имале времена да изађу због додатних сигурносних мјера које су постављене у кући.

Тијело трговца воћем Хозе Антонија пронађено је на спрату заједно са тијелом његове супруге, док су њихова дјеца била у приземљу када су ватрогасци коначно успјели да уђу у кућу.

"Закључили смо да је пожар изазван експлозијом и сагоријевањем батерије мобилног телефона који је био на пуњењу у приземљу, на каучу", навео је портпарол Цивилне гарде у Севиљи.

Банде тјерају гладну дјецу да се боре: Маме их храном и користе као људски штит

Банде тјерају гладну дјецу да се боре: Маме их храном и користе као људски штит

Пријатељи су се од ове породице опростили и на друштвеним мрежама.

"Хозе Антонио Рендон, Антонија и њихова дјеца Хозе и Адриан су страдали. Како је тужно видјети да одлазите на овако трагичан начин! Наша срца су сломљена и нема ријечи које би описале бол. Ово није збогом, већ видимо се касније", написао је један пријатељ породице.

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:25 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:10 Серија: Авионџије

    'Серија: Авионџије

  • 22:40 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:55 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:20 Серија: Ред рок (16+)

    ''Серија: Ред рок (16+)

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм