Користи ''дохрану за бебе''

Чак их и доји: Његује лутке као праву дјецу

  • Извор: Телеграф
  • 10.09.2024. 12:49

Американка Кели Канингем одувијек је жељела да буде мајка, па је одлучила да се оствари у тој улози.

За свој 27. рођендан купила је популарну “Реборн” лутку и врло брзо, како каже, осјетила да јој се “буде мајчински инстинкти”.

“Не могу да објасним како се то догодило, али брзо сам се везала за њу. Назвала сам је Џенифер. Куповала сам јој одјећу, а њен кревет сам смјестила поред мог”, каже житељка Ронконкома.

Додаје да јој је отац објаснио да је нормално имати жељу за дјецом у касним двадесетим, тако да није преиспитивала своја осјећања.

“Реборн” лутке, иначе, користе се као облик терапије за особе које се боре с траумама, рецимо након губитка бебе, преноси Њујорк пост.

Током наредних година, Кели је наставила да купује лутке и сада их има седам. Свакодневно брине о њима, а повремено се претвара да их “доји”.

“Постоји читава ‘Реборн’ заједница коју сам истраживала. Знала сам да не одобравају ‘дојење лутака’ и то је требало да задржим за себе”, каже она.

У ову намјену, Кели користи лажну "дохрану за бебе". Она не види проблем у томе, јер да доји праву дјецу, како каже, нико се не би бунио.

“Када сам у јавности са луткама, људи ме чудно гледају. У почетку сам се осјећала лоше, али сада ме није брига. Волим да бринем о њима”, додаје.

Временом је постала популарна на мрежама, гдје објављује снимке из свог живота, а има праву армију пратилаца.

@rebornmomof7 Getting Adam ready for the day #reborn #rebornbabydoll #reborndoll #reborncollector #rebornmom #rebornmommy ♬ A Dream is a Wish your Heart Makes (from "Cinderella") - Leonardo Holmes

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:15 Добро дошли у Акапулко (16+)

    'Добро дошли у Акапулко' је америчка акциона комедија из 2019. године у режији Ивана Гиљерма.

  • 01:00 Ноћни програм

    Ноћни програм