Bez mogućnosti pomilovanja

Brutalan zločin: Medicinska sestra ubijala djecu, osuđena na doživotnu robiju!

 • 21.08.2023. 15:16

Serijski ubica i medicinska sestra Lusi Letbi provešće ostatak svog života iza rešetaka, odlučio je sudija u ponedjeljak nakon što je ova Britanka osuđena za ubistvo sedmoro novorođenih beba i pokušaj da ubije još šest.

Tridesettrogodišnja Letbi je ubila petoricu dječaka i dvije djevojčice u odjeljenju za novorođenčad bolnice Grofica od Čestera u sjevernoj Engleskoj, gdje je radila između 2015. i 2016. godine, tako što bi bebama ubrizgavala insulin ili vazduh, ili bi ih nasilno hranila mlijekom.

Laušević nije životno ugrožen

Laušević nije životno ugrožen

Neke od njenih žrtava bili su blizanci. U jednom slučaju je ubila oba brata i sestre, u drugom je ubila dvije od tri trojke, au dva slučaja je ubila jednog blizanca, ali nije uspjela u pokušajima da ubije drugog, prenosi Rojters.

"Ovo je bila okrutna, proračunata i cinična kampanja ubistava protiv najmanje i najugroženije djece", rekao je sudija Džejms Gos, koji ju je osudio na doživotni zatvor bez uslova za pomilovanje.

Dječak ubica će u ovoj školi nastaviti obrazovanje

Dječak ubica će u ovoj školi nastaviti obrazovanje

On je Letbi poručio da je u njenim djelima bilo "duboke zlobe bez saosjećanja bez kajanja", te da "nema olakšavajućih faktora."

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 12:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 12:15 Серија: Ко те шиша (12+) (Р)

  '''Серија: Ко те шиша (12+) (Р)

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 14:15 Филм (Р)

  ' ''Филм (Р)

 • 16:00 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

  Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.