Bez mogućnosti pomilovanja

Brutalan zločin: Medicinska sestra ubijala djecu, osuđena na doživotnu robiju!

  • 21.08.2023. 15:16

Serijski ubica i medicinska sestra Lusi Letbi provešće ostatak svog života iza rešetaka, odlučio je sudija u ponedjeljak nakon što je ova Britanka osuđena za ubistvo sedmoro novorođenih beba i pokušaj da ubije još šest.

Tridesettrogodišnja Letbi je ubila petoricu dječaka i dvije djevojčice u odjeljenju za novorođenčad bolnice Grofica od Čestera u sjevernoj Engleskoj, gdje je radila između 2015. i 2016. godine, tako što bi bebama ubrizgavala insulin ili vazduh, ili bi ih nasilno hranila mlijekom.

Laušević nije životno ugrožen

Laušević nije životno ugrožen

Neke od njenih žrtava bili su blizanci. U jednom slučaju je ubila oba brata i sestre, u drugom je ubila dvije od tri trojke, au dva slučaja je ubila jednog blizanca, ali nije uspjela u pokušajima da ubije drugog, prenosi Rojters.

"Ovo je bila okrutna, proračunata i cinična kampanja ubistava protiv najmanje i najugroženije djece", rekao je sudija Džejms Gos, koji ju je osudio na doživotni zatvor bez uslova za pomilovanje.

Dječak ubica će u ovoj školi nastaviti obrazovanje

Dječak ubica će u ovoj školi nastaviti obrazovanje

On je Letbi poručio da je u njenim djelima bilo "duboke zlobe bez saosjećanja bez kajanja", te da "nema olakšavajućih faktora."

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)