Tragedija

Brata i sestru zatrpao pijesak na plaži, mladić preminuo

  • Извор: Телеграф
  • 18.05.2022. 22:56

Mladić (18) je poginuo nakon što se pijesak urušio na njega i njegovu sedamnaestogodišnju sestru na plaži u okrugu Oušn u Nju Džersiju.

Policija je uspjela da spasi djevojku.

Brat i sestra iz Mejna su provodili poslije podne na plaži sa porodicom. Tinejdžeri su koristili frizbije da iskopaju rupu u pijesku dubine 3 metra kada se pijesak urušio na oboje, rekao je gradonačelnik Mo Hil, navodi NBC New York.

Levi Kaverli je preminuo od zadobijenih povreda nakon što se pijesak obrušio na njega i njegovu sestru, a policija i hitna medicinska pomoć uspjeli su da spase djevojčicu.

Brat i sestra su "navodno kopali veliku rupu kada se srušila i zarobila oboje", navodi policija u saopštenju.

"Ekipe hitne pomoći iz susjednih gradova takođe su reagovale na licu mjesta kako bi pomogle u spasilačkim naporima", navodi se.

Do urušavanja pijeska došlo je samo dvije godine nakon sličnog incidenta u Nju Džersiju. U julu 2020. godine, osmogodišnje dijete je takođe bilo zarobljeno u pješčanom urušavanju u Belmaru, ali je spašeno na vrijeme, navodi NJ.com.

Prije toga, u avgustu 2015. godine, dvanaestogodišnji dječak je prebačen u bolnicu nakon što je spašen iz urušavanja pijeska na plaži u Surf Sitiju, podsjeća "Telegraf".

Тагови: