Амерички предсједник

Бајден шокирао признањем: Размишљао сам да се убијем

  • Извор: Б92
  • 29.04.2024. 14:38

Амерички предсједник Џозеф Бајден је причао радијском водитељу Хауарду Стерну о мрачним временима када су му прва жена и кћерка погинуле у саобраћајној несрећи, а открио је како је размишљао и о самоубиству.

Наиме, Бајден је познатом радио водитељу дао интервју изненађења током посјете Њујорку.

У интервјуу је говорио о свом очају због смрти своје супруге Нели и њихове 13-мјесечне кћерке Наоми у децембру 1972.

"Не пијем. То није нека врлина, али никад нисам баш пио. Стално смо имали алкохолна пића у кући... Хтио сам само да попијем и да се напијем, али нисам могао да се натјерам да то урадим. Не морате бити луди да бисте извршили самоубиство. Ако сте једном били на врху планине, мислите да више никада неће бити тамо, тако сам се осјећао", рекао је Бајден.


Нов напад у Црвеном мору: Гађан брод под заставом Малте

Нов напад у Црвеном мору: Гађан брод под заставом Малте

"И само накратко, помислио сам да ћу можда једног дана једноставно отићи до Меморијалног моста у Делаверу и скочити, али имао сам двоје дјеце и то ме је зауставило", испричао је у радио интервјуу уживо који је изненадио слушаоце.

Иако је дао неколико интервјуа откако је преузео функцију предсједника, ово појављивање није ушло у његов јавни распоред, преноси "Дејли мејл".

Провео је четвртак вече у Њујорку, у кући глумца Мајкла Дагласа затим је, прије него што је одлетио назад у Бијелу кућу, свратио у студио на Менхетну како би поразговарао с легендарним водитељем радија Сириус XМ. Такође, открио је неке новости током интервјуа", рекао је да би био "срећан ако се сретне са Трампом у дебати".

Надаље, Стерн и Бајден дотакнули су се и периода када је Бајден био романтично доступан. Како тврди актуални амерички предсједник, у то је вријеме, као сенатор, био и на попису десет најпожељнијих америчких нежења.

Кроз интервју, Бајден је препричао како је радио као спасилац у претежно црначкој четврти у Делаверу. Испричао је како је из невоље извукао шестеро људи.


Албанка због Србина промијенила вјеру: Крстила се исти дан кад и њихов син

Албанка због Србина промијенила вјеру: Крстила се исти дан кад и њихов син

"Јесте ли икад спасили нечији живот док сте били спасилац", упитао га је Стерн, на шта је Бајден одговорио: "Чак неколико пута".

Стерн, који је у прошлости интервјуисао Трампа, није улазио у суђење са Сторми Денијелс које је тренутно у току, али споменуо је злогласни "напад на Капитол".

"О чему ми расправљамо? Трамп је подигао слушалицу и хтио да лажира изборе. Дајте ми 11.000 гласова, то су биле његове ријечи. Не знам како било који Американац који воли ову земљу може гласати за њега. Крај расправе. Не можеш да се кандидујеш ако мислиш да намјестиш изборе", закључио је Стерн.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина