Амерички предсједник

Бајден је незаустављив - у провалама

  • Извор: Агенције
  • 02.03.2024. 16:51

Амерички предсједник Џозеф Бајден је незаустављив. Али у својим провалама.

Он је поново имао лапсус, а сада је два пута помијешао Газу са Украјином, док је најављивао да САД морају да пруже хуманитарну помоћ Палестинцима.

Амерички предсједник потврдио је да ће хуманитарна помоћ бити бачена из авиона у Газу и рекао да Вашингтон инсистира да Израел уради више да се омогући помоћ гладнима, погођеним ратом, рекавши да су животи деце озбиљно угрожени.

Међутим, Бајден је два пута у забуни рекао да ће помоћ Украјини бити упућена избацивањем из авиона, због чега су званичници Бијеле куће морали да објашњавају да је мислио на Газу.


Снимак удеса из БиХ постао виралан: Шта је покушао, ни сам не зна

Снимак удеса из БиХ постао виралан: Шта је покушао, ни сам не зна

Бајден је ово изјавио током посјете италијанске премијерке Ђорђе Мелони Вашингтону.

"Помоћ која стиже Гази није довољна, ни близу. Животи невиних су озбиљно угрожени, као и дјечији животи. Нећемо стајати са стране и гледати, док не доставимо још помоћи тамо. Треба да довеземо стотине камиона у Газу, не само неколико", рекао је он.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм