Bivši medicinski radnik

Antivakser iz Italije na vakcinaciju došao s veštačkom rukom

  • Извор: Б92
  • 04.12.2021. 10:34

Kako bi dobio zeleni sertifikat, antivakser iz Italije je došao na bizarnu ideju, pa se na vakcinaciji pojavio sa lažnom silikonskom rukom.

Neimenovani pedesetogodišnjak iz Italije pokušao je da prevari zdravstvene radnike tako što im je ponudio lažnu silikonsku ruku prilikom vakcinacije. A sve kako bi dobio zeleni sertifikat, piše Independent.

Ovaj bizaran slučaj je prijavljen policiji u severnom italijanskom gradu Bjela, a guverner Alberto Ćirio je silikon na vještačkoj ruci opisao kao veoma sličan pravoj koži.

Ipak, boja i razlika prilikom dodira su izazvali sumnju zdravstvenu radnika, koji ga je zamolio da pokaže cijelu ruku.

"Incident bi se graničio sa urnebesnim, da nije reč o izuzetno ozbiljnom činu", pisalo je u njegovoj Fejsbuk objavi.

Prema izvještajima novinske agencije Ansa, muškarac radi u zdravstvenom sektoru i suspendovan je sa posla zbog svoje prevare i odbijanja da primi vakcinu protiv koronavirusa.

Podsjetimo, u Italiji je vakcinacija obavezna za sve zdravstvene radnike.

Тагови:
  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?