Објавила снимак

Ања открила како су је преварили у Њемачкој: ''Битно је да кажеш 'ја'''

  • Извор: Курир
  • 14.10.2024. 16:48

Ања Шопоњаи из Зрењанина већ пар година живи у Њемачкој, а недавно је на свом Тиктоку испричала како је постала жртва једне преваре.

"Најчешћа превара у Њемачкој чија сам и сама била жртва, јесте да те зову телефоном, представе се, зовемо из... као нешто за мобилни телефон. Да ли је то Ања Шопоњаи и ти сад кажеш да, ја сам да, битно је да кажеш ја, тј. 'да', да потврдиш. И онда ти они ту понуде више мегабајта, више овог, више оног, небитно, ти сад нећеш да пристанеш јер имаш све то. 'Добро, добро, нисам заинтересована, хвала, довиђења'", испричала је она.

Након неког времена, из мјесеца у мјесец стизао јој је увећан рачун за 10-15 евра.

"Ја сам тако то плаћала, откуд знам, нешто тамо за мобилни. И једном кад је стигло 45 евра, ја нисам то хтјела да платим и отишла сам у ту моју установу, гдје плаћам мобилни телефон и питала сам шта је ово мени стигло да ја платим 45 евра. Гдје ми човјек каже, 'А па ви сте склопили уговор'. Ја кажем: 'Ја склопила уговор, па ништа нисам потписала, никакав папир нисам добила'“, навела је Ања.

Додала је да су они направили неки уговор.

"На основу оног 'да' када су ме питала да ли сам ја Ања. Они су све то лијепо исјецкали, монтирали, ја сам као прихватила то нешто што су они понудили и тако сам ја плаћала. Рекла сам да то није истина, да хоћу да се то сторнира и тај човјек је рекао жени да ја то нисам прихватила и све се сторнирало. Звони мени недавно телефон, кад опет иста прича. Међутим, ја сам рекла да их не разумијем и да пошаљу мејл, рекли су да хоће. Мејл никада није стигао. Тачно су хтјели поново да ме преваре“, испричала је Ања.

@anjasoponjai1986 Da li ste i vi naseli na ovakvu prevaru?#couple #fyp #page #srbija #hrvatska #bosna #deutschland #prevare #njemacka #viral_video ♬ original sound - Zivot u Nemackoj

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: