Републикански кандидат

Узбуна у Америци: Одјекнули хици у близини Доналда Трампа

  • 15.09.2024. 21:12

Тајна служба реаговала је на пуцњаву испред голф клуба на Флориди, гдје је Доналд Трамп у том тренутку играо голф!

Кандидат за предсједника САД-а Доналд Трамп на сигурном је након што су у његовој близини испаљени пуцњи, саопштено је из његовог тима.

"За сада нема више детаља", рекао је директор комуникација Трампове кампање, Стивен Ченг.

Званичници кампање нису дали додатне појединости о инциденту.

Овај догађај се десио након што је бивши амерички предсједник преживио покушај атентата у јулу на предизборном скупу у Пенсилванији, јавља Си-Ен-Ен.

Трамп јасан: Одмах ћу зауставити инвазију

Републикански кандидат за предсједника Сједињених Америчких Држава на предстојећим изборима у новембру, Доналд Трамп, саопштио је данас је да ће, уколико побиједи, "одмах зауставити инвазију миграната на Америку".

"Као предсједник, истог тренутка ћу окончати мигрантску инвазију на Америку. Зауставићемо све мигрантске летове, окончати све илегалне уласке, угасити Камалину телефонску апликацију за кријумчарење илегалаца, опозвати имунитет за депортацију, суспендовати расељавање избјеглица, и вратити Камалине илегалне мигранте у своје матичне државе", навео је Трамп на Иксу.

Он је додао да ће "спасити америчке градове у Минесоти, Висконсину, Мичигену, Пенсилванији, Сјеверној Каролини", као и остатак Америке.

Трамп је недавно током дебате са демократском ривалком Камалом Харис на телевизији "Еј-Би-Си" рекао да је у САД ушло више милиона људи и да је то довело до пораста криминала.

"Милиони људи су ушли, и у цијелом свијету криминал опада, а овдје пробија плафон. То се зове имигрантски криминал", рекао је Трамп, преноси "б92".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:00 Страначка хроника

    Страначка хроника

  • 23:05 Филм (12+)

    ''Филм (12+)

  • 01:05 Ноћни програм

    Ноћни програм