Мексико

Амерички бјегунац "Ђаво", који је тражен због убиства радио као полицајац

  • 05.08.2024. 18:14

Амерички бјегунац познатији под надимком "Ђаво", који је тражен због убиства од прије двије деценије, пронађен је и ухапшен у Мексику гдје је радио као локални полицајац!

Како преноси "ЦБС њуз", Антонио "Ел Диабло" Риано (72), ухапшен је прошлог четвртка и оптужен за убиство првог степена почињено у децембру 2004. Он је учествовао у пуцњави у предграђу Синсинатија.

Риано је послије злочина побјегао из државе, а убрзо и из Сједињених Држава. Он је усмртио 25-годишњег Бенџемина Бекару. Налазио се на листи најтраженијих у канцеларији шерифа округа Батлер. Њему је посвећена и једна епизода у хит ТВ емисји "Најтраженији у Америци".

Дуго након што се потрага за њим охладила "Ел Диабло" је пронађен скоро 4.000 километара даље и то како обавља полицијски посао.

"Када је откривен у Мексику он је радио као полицајац. Ухапшени је предат америчким властима у Мексико Ситију, које су против њега подигле оптужницу", наводи се у саопштењу.

Риано је пребачен у Синсинати и у затвор округа Батлер где ће бити задржан док се обаве правне формалности. Када су га репортери питали зашто се запослио као полицајац он је дао неочекиван одговор:


"Желио сам да помажем народу у Мексику", рекао је он и потврдио да је послије злочина прво побјегао у Њу Џерси, одакле се упутио у Мексико.

Свједоци су ухапшеног повезали са пуцњавом и снимљен је како купује муницију неколико сати прије пуцњаве.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 Емисија: На ивици терена

    У првом издању специјалних емисија #наивицитерена посвећених спектакуларном ХЕКТОР ФАЈТ НАЈТ 5, који ће 6. септембра у дворани Борик окупити четворицу кикбоксера у категорији до 86 килограма, упознајте првог борца, Срђана Шућура!

  • 21:00 Филм: Љубавна пјесма за Бобија Лонга (12+)

    Филм: Љубавна пјесма за Бобија Лонга (12+)

  • 22:30 Серија: Црна Гуја (12+)

    Серија: Црна Гуја (12+)

  • 23:05 Ноћни програм

    Ноћни програм