Užas kod Čačka

Zvjerski pretukao suprugu: Policajci zatekli stravičan prizor

  • Извор: Курир
  • 31.08.2021. 12:29

Goran V. (30) iz mjesta Zablaće kod Čačka, koji je u noći između nedjelje i ponedjeljka, zvjerski pretukao svoju suprugu, iza sebe ima debeo dosije krivičnih djela.

Za nasilje u porodici je kažnjavan više puta, a osuđivan je i zbog nelegalnog posjedovanja oružja. Policajci koji su radili uviđaj, kažu da ovakav slučaj prebijanja, nije zabilježen u analima čačanske policije.

- Riječ je o ekstremnom obliku nasilja u porodici i to stoji jasno navedeno u izvještaju koji je dostavljen tužiocu. Po prijavama iz te porodice, inače pozivala nas je sadašnja žrtva, mi smo postupali mnogo puta. Svaka naša intervencija je uredno zavedena i proslijeđena Tužilaštvu.

I ako sam se za ove godine rada u policiji nagledao svega, ovakav slučaj nisam imao. Žena je bila potpuno izubijana, od eksera na motki bila je sva izujedana po cijelom tijelu. Krvava, bez uha, polomljenih rebara i kostiju. Potpuno izobličena... Tako prebijenu našli smo je bačenu na asfalt u Zablaću - kaže izvor Kurira iz policije.

Slučaj prebijanja nesrećne žene u Čačku vodi Osnovno javno tužilaštvo. Dežurni tužilac Jasmina Lazović juče je osumnjičenom za brutalno nasilje u porodici odredila mjeru zadržavanja u pritvoru do 48 sati. Plan je da on danas u popodnevnim satima bude saslušan.

Goranu V. se u ovom slučaju na teret stavljaju tri krivična djela, dva u slučaju prebijanja supruge i majke i treće kršenje mjere zabrane pirilaska supruzi zbog ranije počinjenog djela nasilja u porodici, odnosno nasilja koje je vršio nad suprugom.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Мућке (12+) (Р)

    '''' Мућке (12+) (Р)

  • 13:10 Досије (Р)

    Досије (Р)

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Филм (Р)

    '' Филм (Р)