Настала вриска

Змија се увукла у гардеробер у фирми - ВИДЕО

  • Извор: Агенције
  • 18.04.2024. 12:35

Иако је јуче многе крајеве региона изненадио снијег, а температуре су се спустиле за читавих петнанест степени, за најпознатијег хватача змија из Владичиног Хана, Владицу Станковића, је и јуче било посла.

Овога пута он је интервенисао у врањској фабрици гдје је из једног радничког гардеробера, на запрепашћење многих радника ове фирме, извукао младог степског смука дугог један метар.

Овог гмизавца примијетио је јуче ујутру један од радника када је ушао у гардеробу да се пресвуче. Он је истог момента обавијестио своје надлежне који су потом позвали Владицу да их ослободи ове напасти, пише "Југмедиа". 

Интервенција је за њега била веома лака јер је залуталу змију одмах пронашао у ормару за одлагање гардеробе. Пошто је детаљно прегледао цјелокупну просторију, он је обавијестио присутне да је ријеч о неотровној змији која је ту само потражила мјесто да се мало утоплити.


Током медитације угризла је змија па завршила у инвалидским колицима, ово су детаљи ужаса

Током медитације угризла је змија па завршила у инвалидским колицима, ово су детаљи ужаса

"У радничком гардероберу је веома топло и зато је змија изабрала да се баш ту склони. Оне се тако понашају када дође до оваквог пада температуре", истиче Владица.

На снимку који је Владица објавио на свом Инстаграм профилу могу се чути и раднице које су пар пута и вриснуле када су видјеле змију.

"Дај да је видимо, лелеее", рекла је једна жена.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: