Бурне реакције

Жена истресла псећи измет на главу дјевојчици

  • Извор: Блиц
  • 15.06.2024. 14:30

Цијела Србија била је у невјерици након објаве у Фејсбук групи "Новосађанке" гдје је једна корисница објавила несвакидашњу ситуацију која је у четвртак задесила једну дјевојчицу (13) у том граду.

Како је објаснила, док је дјевојчица шетала пса, пришла јој је жена и псећи измет који ова није покупила, размазала дјетету по глави.

"Госпођи која је управо 13-годишњем дјетету размазала псеће го*вно по глави имам да поручим да ћу да је нахраним истима само да је видим. Могли сте лијепо да је вратите и кажете да покупи. Чак и да викнете на њу. А неће вас ни та ваша кобасица од пса спасити. Е сад да ли ће ово бити објављено или не, ово је само да 'госпођа' види да ће да добије ужину негдје успут", написала је она.

Објављене прве фотографије кћерке српске трансродне пјевачице

Објављене прве фотографије кћерке српске трансродне пјевачице

Након ових објава, у коментарима се огласила и жена која тврди да ја она та о којој бруји цијели Нови Сад. Она је у коментару написала зашто је дјевојчицу намазала изметом.

"Е, па, да се представим. Ја сам та особа која је сада дјетету, а данас-сутра и одраслој особи натрљала го*но на главу. И није битно да ли је дијете или жена од 50 година, ако неко има пса, кућног љубимца, осим обавезе шетања, има обавезу и да покупи за својим псом! Када јој је пас уредно обавио с*ање испод прозора, метар од мог пса, окренула се и продужила је. Лијепо сам је замолила да покупи го*анце за својим псом, а она се окренула и пошла истим путем којим је и дошла. Да је рекла 'извини, заборавила сам кесицу, немам', никакав проблем, покупила бих ја, али - покупила сам го*анце од свог пса, покупила сам њено го*анце, дошла до ње и го*но јој је завршило на глави", написала је она, преноси "Блиц".

Према њеним ријечима, то је урадила јер је била изреволтирана понашањем, а судећи по тону објаве, уопште се не каје.

"А сад слободно сви оспите паљбу по мени. Имам пса четири године и није ми се десило да за својим псом нисам покупила (измет), нема везе да ли је пљусак, снег, трава до кољена, увијек је било покупљено", подвукла је ова револтирана жена.

Казне за остављање измета

Остављање измета иза кућних љубимаца, међутим, није само бахато, неодговорно и штетно, већ у Србији подлијеже казни од 10.000 динара, према члану 36. Одлуке о држању домаћих животиња и кућних љубимаца на територији града Београда.

Направио списак изговора супруге када није жељела односе

Направио списак изговора супруге када није жељела односе

"Казна за овај прекршај је 10.000 динара и изриче се прекршајним налогом, али проблем настаје јер се казна пише само уколико се починилац прекршаја затекне на лицу мјеста. Због тога казне за ову врсту прекршаја нису тако честе, а оне које су написане углавном се односе на општину Стари град, односно центар града", навели су прије одређеног времена из Секретаријата за послове комуналне милиције.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: