Srbija

Završena obdukcija bebe nađene u kontejneru: Dijete ugušeno, majka osumnjičena za teško ubistvo

  • 29.04.2021. 16:32

Beba koja je juče pronađena u kontejneru u prijepoljskom naselju Hašimbegovića polje, a čiju smrt su ljekari konstatovali kada je prebačena u bolnicu, ugušena je tek pošto je došla na svijet.

Ovo su pokazali, kako se saznaje iz policije u Prijepolju, rezultati obdukcije tijela nesrećnog novorođenčeta.

Iz istih izvora i informacija da će protiv 20-godišnje majke biti podnesena krivična prijava za teško ubistvo i da joj je određena mjera zadržavanja do 48 sati.

Sumja se da je ona, pošto se prethodno porodila u kući, ugušila dijete, a onda ga bacila u kontejner za smeće.

Porodilja kojoj se stavlja na teret da je usmrtila bebu nalazi se u bolnici i još nije saslušana. Slijedi dalja istraga koja bi trebalo da odgonetne i druge detalje ovog čedomorstva.

Ova žena juče prepodne, u pratnji svoje majke, javila se u prijepoljsku bolnicu žaleći se na ginekološke probleme. Ljekari su odmah ustanovili da se porodila, ali ona to u prvo nije htjela da prizna, a kasnije je rekla da je bebu ostavila u komšiluku.

Iz bolnice su odmah alarmirali policiju koja se dala u potragu za novorođenčetom. Nedugo zatim nađeno je u kontejneru u Novovaroškoj ulici, nedaleko od kuće u kojoj porodilja živi. U nadi da je dijete još uvijek živo policajci su ga prebacili u bolnicu gdje su doktori mogli samo da konstatuju smrt.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм