У четири општине

Затворено девет објеката "Поште Србије" на сјеверу КиМ

  • Извор: РТС
  • 05.08.2024. 19:11

Такозвана косовска полиција затворила је девет објеката "Поште Србије" у четири општине на сјеверу КиМ, потврдио је замјеник командира полиције у региону Сјевер, Ветон Ељшани.

"Полиција је пломбирала објекте поште, нико од радника није ухапшен. Заплијењена је документација са печатима, а даљу истрагу ће спроводити тужилац и инспектори за сузбијање економског криминала”, навео је Ељшани у изјави медијима.

Претходно је рекао да експозитуре Поште Србије немају лиценцу за рад на сјеверу КиМ.

"Након информације добијене од Регулаторног тијела за електронске и поштанске комуникације (АРКЕП) да постоје привредни оператери који послују без лиценце и нису регистровани, полицијске јединице су отишле да провјере ову информацију. Информација се показала тачном, полиција је одмах обавијестила тужиоца и настављамо по његовим овлашћењима", навео је Ељшани.

Власти у Приштини су уз помоћ полиције у мају ове године затвориле шест објеката Банке Поштанске штедионице Србије и Народне банке Србије у четири општине на сјеверу КиМ.

Полиција тзв. Косова упала у Поште Србије у четири општине на сјеверу

Полиција тзв. Косова упала у Поште Србије у четири општине на сјеверу


Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 Емисија: На ивици терена

    У првом издању специјалних емисија #наивицитерена посвећених спектакуларном ХЕКТОР ФАЈТ НАЈТ 5, који ће 6. септембра у дворани Борик окупити четворицу кикбоксера у категорији до 86 килограма, упознајте првог борца, Срђана Шућура!

  • 21:00 Филм: Љубавна пјесма за Бобија Лонга (12+)

    Филм: Љубавна пјесма за Бобија Лонга (12+)

  • 22:30 Серија: Црна Гуја (12+)

    Серија: Црна Гуја (12+)

  • 23:05 Ноћни програм

    Ноћни програм