Потпредсједник Владе Србије

Вулин: Србија гласала да не признаје самопроглашено Косово и да чува Српску

  • Извор: СРНА
  • 03.06.2024. 11:35

Потпредсједник Владе Србије Александар Вулин честитао је предсједнику Србије Александру Вучићу и српском народу убједљиву побједу на локалним изборима у Србији, уз оцјену да је Србија још једном гласала да не признаје такозвано Косово, да сачува Републику Српску и све Србе гдје год да живе и да не уведе санкције Русији.

Он је у саопштењу истакао да је Србија добила изборе које није смјела да изгуби, изборе за право да остане слободна.

- Вучић је донио побједу нашој листи, бирачи су га наградили за борбу и храброст и захваљујући њему нису били критички настројени према свима нама, а посебно према локалним функционерима колико су могли да буду - навео је Вулин.

Он је напоменуо да је Вучић у њихово име обећао да ће они бринути о људима, те да се предсједничка не пориче, већ се испуњава, а ко то не разумије, не треба да буде власт.

- Честитам Вучићу, Српској напредној странци, нашој коалицији и свим грађанима Србије велику побједу! - поручио је Вулин.

У Србији су јуче одржани локални избори за одборнике у Скупштине града Београда, као и избори у још 14 градова и 74 општине и градске општине.

Представници листе окупљене око СНС-а саопштили су да је ова коалиција освојила већину у свим градовима Србија, осим у четири општине, гдје су побиједиле мањинске листе.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм: Против дивљине (12+) (Р)

    '' Филм: Против дивљине (12+) (Р)

  • 16:00 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Тајне музеја

    'Тајне музеја

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.