Предсједник Србије

Вучић: Западне силе не знају у каквом су проблему због резолуције о Сребреници

  • Извор: СРНА
  • 10.05.2024. 20:03

Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је да најмоћније западне силе, које су стале иза резолуције о Сребреници, не знају у каквом су проблему због ангажмана Србије, јер може да им се деси да за резолуцију у УН буде мање гласова.

Вучић је на предизборном митингу СНС-а у Лазаревцу рекао да ће ићи у Њујорк да се још једном пред Генералном скупштином УН обрати свим земљама и позове их да не гласају за ту резолуцију.

- Они не знају шта са резолуцијом иза које су стале највеће силе. Мала Србија бориће се до посљедњег тренутка за своју част и образ. Једна мала Србија ће да се бори за своје име и презиме, притом поштујући жртве Бошњака, никога не увриједивши - навео је Вучић.

Он је рекао да Србији у наредних 10 дана предстоје тешке борбе.

- Када су кренули са иницијативама да наш народ назову геноцидним, па нас онда данима обмањују шта је циљ тога, наш посао је да се боримо за нашу земљу и не замјерите што нам је Србија важнија од свега. Нашу Србију нећемо да дамо никоме и ни за шта на свијету. Зато ћемо вам се супротставити у Њујорку и у Бриселу и било гдје да желите да укинете српски народ - поручио је Вучић.

Према његовим ријечима, они су мислили да мала Србија неће смјети да им се супротстави и кад они кажу да мора да се сагласи са резолуцијом и са свим што траже, јер су они велики, а Србија мала.

- Мислили су да ћемо као неки прије 20 година да сагнемо главу. Ми смо рекли да знамо колико су велики, али да знамо да нема веће светиње од наше Србије и зато ћемо вам се супротставити - рекао је Вучић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм