Предсједник Србије

Вучић: Увијек ћу да подржим Републику Српску и Додика

  • Извор: АТВ
  • 16.04.2024. 13:29

Предсједник Србије Александар Вучић поручио је данас у Мостару да ће увијек и у свему подржати Републику Српску и предсједника Милорада Додика.

- Он је у праву за једну ствар - ако ви кршите процедуре унутар једне земље око најтежих питања, моралних, политичких и правних дисквалификација, и на то не реагује нико, напротив, сви споља прихватају као нешто нормално - онда ту нешто није нормално - изјавио је Вучић.

Поручио је да Додик најбоље зна шта ће са Републиком Српском.

- Он се одлично разумије у интересе Српске, али замолио бих га причека још два дана, у нади да ће можда нешто бити предузето - рекао је Вучић.

Пред Међународним судом правде је утврђено да Србија ни на који начин није одговорна за наводни геноцид у Сребреници, изјавио је предсједник Србије Александар Вучић.

Он је приликом обиласка привредног сајма у Мостару рекао да јесте учињен ужасан злочин и да, "када ми будемо подносили приједлоге резолуција рецимо о Јасеновцу или о Крагујевцу, Краљеву, Јајинцима и многим другим стратиштима, нећемо да кажемо ко је то починио."

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм