Predsjednik Srbije

Vučić: U svijetu neće biti dovoljno hrane za sve, mi smo na ovo računali

  • Извор: Б92
  • 17.03.2022. 21:12

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je izjavu francuskog predsjednika Emanuela Makrona o gladi koja će pogoditi određene dijelove svijeta.

"Jasno je da količine hrane kojima raspolažemo u Evropi neće biti dovoljne za sve. Jasno je da je količina žitarica manja nego što je potražnja", rekao je Vučić i dodao:

"Mi smo na ovo računali, morate da imate u vidu da je žetva pšenice tek u avgustu, i da ćemo tek tada znati konačne količine. U ovom trenutku imamo ogromne zahtjeve, najviše imamo iz Italije."

Vučić kaže da su i Albanci tražili dodatne količine pšenice i kukuruza, i da je Crna Gora takođe tražila, objavio je B92.


Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм