Предсједник Србије

Вучић посјетио штанд "Мљечанице" на Међународном сајму туризма у Београду

  • Извор: СРНА
  • 22.02.2024. 11:45

Предсједник Србије Александар Вучић посјетио је штанд Специјалне болнице “Мљечаница” из Козарске Дубице на 45. Међународном сајму туризма у Београду, те је том приликом директору те здравствене установе Дарку Бањцу захвалио на учешћу на том престижном сајму и на подршци Републици Србији.

У изјави Срни, Бањац је навео да и Међународни сајам туризма у Београду традиционално доказује чврсте и нераскидиве везе Републике Српске и Србије у привредном смислу, с обзиром да је туризам снажан покретач привреде обје земље, које посјећује велики број страних туриста.

 “Предсједник Вучић још једном је показао подршку и наклоност Српској, цијенећи нашу туристичку понуду и потенцијале Специјалне болнице “Мљечаница”, која тежи ка томе да буде водећа здравствена установа бањског туризма у цијелом регион”, рекао је Бањац. 

Бањац се предсједнику Србије захвалио на подршци коју даје Републици Српској, а на штанду “Мљечанице”, у присуству бројних новинара, наздравили су козарачком ракијом.

Бањац је Вучићу поклонио ракију из Приједора испод Козаре и књигу о страдалим женама са Козаре у Другом свјетском рату у Народноослободилачкој борби, на шта је Вучић констатовао да нигдје српски народ није толико настрадао на простору бивше Југославије као у козарском и поткозарском крају.

На 45. Међународном сајму туризма, који почиње у данас на Београдском сајму, понуду ће представити више од 27 земаља и око 400 излагача.

Сајам туризма синоћ су свечано отворили предсједник Србије Александар Вучић и грчки министар туризма Олга Кефалојани.


Пратите нас и путем Вибера

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.