Предсједник Србије

Вучић: Хоће да нам укину државу

  • Извор: Агенције
  • 03.03.2024. 21:59

Предсједник Србије Александар Вучић обратио се јавности на првом скупу СНС-а за предстојеће београдске изборе, послије сједнице ГО СНС којој је присуствовао.

Вучић је изјавио да опозиција "није у стању људски да прихвати пораз и да су и сами свјесни да није било никакве изборне крађе у Београду".

"И знају да су лагали. Они и данас знају да су лагали. Знате по чему то најбоље видите? Па видите по томе што нема одушевљења и еуфорије код њих зато што су добили нове изборе.  Зато што одлично знају да нико није украо ниједан глас. Зато што им је савршено јасно. Шта мисле људи у Београду и Србији?" рекао је Вучић.

Вучић је рекао да су цијеле прошле године трпили притиске због неразумне политике режима Аљбина Куртија, а да се опозиција правила да то не види, и да је опозиција, за све то вријеме, у Београду и Србији рачунала да је тренутак да то искористе за додатни притисак на своју земљу, за додатни напад на своју земљу, преноси "Телеграф".


Теја Дора открила шта јој је Бресквица рекла прије финала

Теја Дора открила шта јој је Бресквица рекла прије финала

"Није случајно да су се тако умножавали и убрзавали и усложњавали притисци и око наше спољне политике. Те уведите санкције, те оградите се од пријатељства са Кином, те урадите све што ми од вас тражимо, а ја само не знам, а шта ће нам онда држава.  А због чега би смо имали државу? Мислите да је довољно да нам пошаљете мејл, факс или објавите на свом сајту и тог дана ми морамо сви да се сагласимо са сваком вашом одлуком" поручио је Вучић.

Вучић је замолио да се избјегне било какав сукоб,а и апеловао на политичаре да не бјеже од аргументоване дискусије.

"Ми њих никада нећемо да прогонимо нити да чинимо ишта против њих. Енергија пристојности мора да буде јача од мржње коју они сеју на сваком кораку. Зато од вас тражим максималну енергију, пожртвованост, то је нешто што никад не могу да нам одузму. Хоће да нам укину државу Србију, одузму земљу, да на факс који добијемо одговоримо са 'да газде', а ми нећемо да имамо газде и будемо слуге ником другом осим да служимо свом народу. Много је већа игра", рекао је Вучић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 10:30 Гола наука, документарни програм (Р)

    '' Гола наука, документарни програм (Р)

  • 11:30 Серија: Ко те шиша (12+) (Р)

    ''Серија: Ко те шиша (12+) (Р)

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина