Novoizabrani predsjednik SNS-a

Vučević zahvalio Dodiku: Volimo Srpsku, poštujemo BiH

  • Извор: СРНА
  • 27.05.2023. 21:11

Novoizabrani predsjednik SNS-a Miloš Vučević zahvalio je lideru SNSD-a Miloradu Dodiku na čestitki povodom izbora na ovu poziciju, ali i svim građanima Republike Srpske, naglasivši da mu Dodikova pažnja i dobre želje izuzetno znače, ali i obavezuju na još veći rad.

Vučević je na Tviteru napisao da se zajedništvo i saradnja cjelokupnog srpskog naroda, gdje god on živio, više ne dovodi u pitanje, uspjesi su zajednički, a nevolje tu da se podijele i prebrode.

"Draga braćo i sestre od Hercegovine do Krajine, od Trebišnjice do Une, znamo koliko vam znači Srbija i koliko vas raduju njeni uspjesi i razvoj, obećavam vam da ćemo mi u Srpskoj naprednoj stranci učiniti sve da vas učinimo još ponosnijim u godinama koje dolaze. Volimo Srpsku, poštujemo BiH, mir i stabilnost su temelji uspeha, svih nas, sa obe strane Drine", poručio je Vučević.

Dodik čestitao Vučeviću: Nadam se da ćemo i dalje jačati bratske veze Srpske i Srbije

Dodik čestitao Vučeviću: Nadam se da ćemo i dalje jačati bratske veze Srpske i Srbije

Ranije danas lider SNSD-a čestitao je Vučeviću izbor na mjesto predsjednika SNS-a.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм