Сједница

Влада Србије усвојила документа о сарадњи са Кином

  • Извор: Агенције
  • 07.05.2024. 16:34

Влада Србије усвојила је данас више меморандума о разумијевању о сарадњи и протокола између Србије и Кине, у области инфраструктуре, пољопривреде, информисања и телекомуникација, као и туризма.

На сједници Владе усвојено је и рјешење о постављењу Петра Петковића за вршиоца дужности директора Канцеларије за Косово и Метохију, саопштено је из Владе Србије.

Влада је усвојила и рјешења о додјели награда за освојене златне, сребрне и бронзане медаље на Првенству Европе у боксу за сениорке и сениоре, одржаном у Београду од 18. до 28. априла, у износу по 20.000 евра за златну медаљу, 15.000 за сребрну и по 10.000 евра за бронзану медаљу у динарској противвриједности.

Женска бокс селекција Србије освојила је на овом такмичењу укупно 11 медаља, од којих три злата, једно сребро и седам бронзи, док је мушки бокс тим освојио девет медаља - једну златну, два сребра и шест бронзи.

Осим спортиста, награђени су и њихови тренери у истом износу, којим су награђени и боксер или боксерка за освојену медаљу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)