Brza akcija policije

Uhapšen ubica studenta iz BiH

  • 09.07.2018. 14:58

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su tridesetčetvorogodišnjeg G.A. iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je sinoć u Zemunu ubio dvadesetčetvorogodišnjeg studenta Marka Radovića iz BiH.

Osumnjičeni je potom pobjegao ali je brzom i efikasnom akcijom policije pronađen i uhapšen.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Marko Radović (24), student iz Bosne i Hercegovine koji je sinoć ubijen u Ševinoj ulici u Zemunu, na tu adresu doselio se prije četiri godine. Prema riječima prvih komšija, u stan nije dovodio sumnjivo društvo, u njemu je živio kao podstanar, a o Radoviću imaju samo riječi hvale.

U zajedničkom dvorištu koje je Radović dijelio sa još šest domaćinstava, danas se zatiču jezive scene. Krvavi tragovi kojih ima na vratima, ispred stana, na kapiji i ispod drveta, ukazuju na to da je nesrećni mladić, nakon što je izboden, pokušao da pobjegne.

Pošto je izašao iz stana u kom je živio, Radović je uspio da izađe iz dvorišta i pređe na drugu stranu ulice, ali je na tom mjestu pao i izdahnuo, o čemu takođe svjedoči velika količina krvi.

Prema prvim informacijama, ubistvu su najvjerovatnije prethodile svađa i tuča u stanu, koje su okončane kobnim ubadanjem.

Dan poslije nesreće šokirane komšije nisu željele da komentarišu ovaj napad, ali su za Marka rekli da je bio dobar mladić, te ne znaju koji bi motiv ovog ubistva mogao biti.

"On je bio dobar mladić, živi i studira ovdje već četiri godine. Nije dovodio nikakvo sumnjivo društvo, a noćas nisam čuo nikakvu galamu," rekao je jedan od komšija ubijenog studenta.

Svađu od prethodne večeri čuo je komšija koji je živio pored njega, ali nije želio da daje komentar medijima, naglasivši da je sve što zna rekao policiji. Pretpostavlja se da je taj komšija pozvao Hitnu pomoć.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм