Uhapšen muškarac u Beogradu

Udario suprugu sa bebom, pa kamenom i kaišem nasrnuo na policiju

  • Извор: Информер
  • 12.06.2022. 21:27

Muškarac S. L. uhapšen je u beogradskom naselju Veljko Vlahović nakon što je, kako se sumnja, udario suprugu sa kojom ima bebu, a potom nasrnuo i na policajce koji su došli na intervenciju.

Prema nezvaničnim informacijama, čitava drama dogodila se oko 15 sati, kada je S. L. nakon svađe sa suprugom fizički nasrnuo na nju.

- Posavađali su se jer je valjda njegova žena htjela sa bebom da ide kod njenih roditelja. Ne znam da li je htjela da ga napusti ili da ode u goste - priča izvor Informera upoznat sa slučajem i dodaje da je u trenutku nastao haos.

Kako je naveo, svađa se ubrzo pretvorila u dramu.

- On ju je udario, ali je navodno i prijetio da će ubiti nju i njene roditelje. Srećom ubrzo je stigla policija ali ni tu nije bio kraj. Policija je preuzela ženu i dete, koje ima oko godinu dana. Međutim, on se ni tu nije smirio, uzeo je kamen i krenuo ka policijskim kolima. Nisam mogao da vidim šta je uradio sa kamenom, ali se u jedno trenutku videlo da je skinuo kaiš i kao da je krenuo da se obračuna sa policajcima. Na svu sreću, ubrzo su ga savladali i uhapsili ‐ naveo je očevidac i dodao da su na licu mesta bile tri policijske patrole, među njima i interventna jedinica.

Prema nezvaničnim informacijama, muskarac je uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici.

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм