Nakon što je izašao uznemirujući snimak

U toku potjera za majkom koja je brutalno tukla dijete

  • Извор: Телеграф
  • 27.10.2022. 10:43

Za majkom koja, sudeći prema snimku koji je juče osvanuo na društvenim mrežama, brutalno tuče djevojčicu (3), kako Telegraf saznaje, raspisana je potjera. U stanu u Grockoj u kojem se događalo zlostavljanje zatečena su dva maloljetna lica koja su predata u odgovarajuću ustanovu socijalne zaštite.

Podsjetimo, izuzetno uznemirujuć snimak nasilja nad devojčicom starom oko 3 godine pojavio se danas na društvenim mrežama.

Naime, na sminku se vidi kako majka udara djevojčicu po glavi držeći je za ruke kako ne bi mogla da se brani.

Djevojčica sve vrijeme plače i, čini se, jedva dolazi do daha dok njena majka viče na nju udarajući sve vrijeme i ponavlja: "Naš mali Zoran je u zatvoru zbog tebe, zbog tebe".

Na kraju, poslije bezbroj udaraca po glavi, djevojčicu odguruje na pod i ona pada. Tu se majka nije zaustavila, već je preteći rekla devojčici da nije završila s njom.

“Cijeli dan ima da te bijem”, vikala je žena.

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je odmah nakon saznanja o video snimku po nalogu Koordinatora za rodno zasnovano nasilje Višeg javnog tužilaštva u Beogradu sazvalo vanredni sastanak Grupe za koordinaciju i saradnju za Opstini Grocka i u saradnji sa CSR i policijskom stanicom Grocka odmah preduzelo sve mjere u cilju utvrđivanja svij okolnosti vezanih za predmetni događaj i zastite maloljetnog lica, piše Telegraf.rs.

Rezultat vanrednog sastanka Grupe za Koo Drugog osnovnog javnog tuzilastva u Beogradu je da su utvrđeni identiteti svih učesnika događaja, da su dva maloljetnalika pregledana od strane ljekara tokom noći, nakon čega su, kako smo gore naveli, izmještena iz porodice u odgovarajuću ustanovu socijalne zastite, a da je za majkom raspisana potraga, s obizrom da nije dostupna državnim organima.


POVEZANE VIJESTI:

Majci koja je krvnički tukla djevojčicu oduzeta djeca

Zoran je zbog tebe u zatvoru: Snimak jezivog prebijanja djevojčice, žena nemoćno dijete na kraju baca na pod

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 09:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    'Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.