ATV

Nevrijeme

U prekidu saobraćaj na pruzi Beograd-Bar, voda poplavila dijelove pruge

  • Извор: СРНА
  • 30.05.2023. 22:42

Zbog obilne kiše i nevremena u prekidu je željeznički saobraćaj na pruzi Beograd-Bar, saopšteno je iz preduzeća "Infrastrukture železnice Srbije".

U saopštenju je navedeno da je u prekidu željeznički saobraćaj na dionici barske pruge između stanica Kalenić i Požega, jer je velika količina vode na tri mjesta preplavila prugu.

U nekoliko mjesnih zajednica u opštini Požega nevrijeme je pričinilo štetu. Zbog posljedica nevremena vanredna situacija sutra će biti proglašena na području cijele opštine.

Nove poplave u BiH: Najteža situacija u Čeliću i Koraju, poplavljeni stambeni i poslovni objekti

Nove poplave u BiH: Najteža situacija u Čeliću i Koraju, poplavljeni stambeni i poslovni objekti

Iz sela Glumče evakuisane su dvije žene u čija je domaćinstva i kuće ušla voda.

U Jovićevićima voda je gotovo ušla u nekoliko kuća. Pričinjena je ogromna šteta na putnoj infrasturturi, ali i na usjevima.

U prekidu je bio saobraćaj između Donje i Gornje Dobrinje, ali su putari na terenu uspjeli da uspostave komunikaciju. Razmjere štete u tom dijelu opštine biće moguće sagledati tek sutra.

Jedna porodica iz Dljina javila je RTS-u da su zbog vode praktično odsječeni od svijeta.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм