Околина Бора

Тешка механизација испред куће код које је посљедњи пут виђена Данка (2): Стигао и министар

  • Извор: Телеграф
  • 29.03.2024. 10:17

Испред куће код које је посљедњи пут виђена нестала Данка Илић (2) за којом трага цијела Србија стигла је тешка механизација која ће и данас радити на рашчишћавању терена. Испред поменуте куће данас је поново стигао и министар полиције Србије Братислав Гашић.

На рашчишћавању терена око куће ће радити машина комбинирка и камиони.

Комбинирка је багер-утоваривач, вишенамјенска машина којом се може копати, насипати или преносити материјал. Обједињује багер и утоваривач у једној машини. Као радни орган најчешће користи кашику или утоварну кашику.

Подсјетимо, потрага за Данком Илић (2) ушла је у четврти дан. У потрагу од јутрос укључено је још 18 ватрогасаца и пас Зиги.

Багери су јуче цијели дан копали и износили смеће и кршеве из куће.

Кућа испред које је Данка посљедњи пут виђена, обрасла је у шибље, а по дворишту једва да може да се хода од старих уређаја, машина...

Пас Зиги већ је почео да претражује терен.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм